tisdag 1 december 2009

Jullov på ORK

Nu är jullovsaktiviteterna planerade och uppsatta på anslagstavlan i stallet och utlagda på hemsidan. Det kommer att bli ett ridskolemästerskap för lektionsryttare i dressyr och hoppning. Där är tanken att de som har ridit länge och tävlat en del kan utmana sig själva och vara med på de orutinerade hästarna och välja ett lätt dressyrprogram och bombana tex och de ryttare som är lite yngre och "gröna" i tävlingssammanhang kan rida de rutinerade hästarna. Alla tävlar mot alla tack vare att vi har stilbedömning i hoppningen och räknar procent i dressyren. Hoppas att detta kan locka många lektionsryttare. Mitt mål är att samtliga lektionshästar ska vara med på detta.
Vi har även hoppträning i olika grupper där alla, verkligen alla kan vara med. Dressyrträning har vi också en dag både i grupp och individuellt.
Uteritt, banhoppningsträning och programridning blir det också. På alla dessa aktiviteter kan även ryttare med egen häst vara med (förutom ridskolemästerskapet).
För de som vill testa det här med ridning så har vi prova-på-ridning med drop-in, också alla nivåer. Enda kravet är att man inte redan är elev på ORK.
Stallvärdarna fortsätter med sina hästskötarkurser och skötarna ska ha en "kulig" stallträff.
Och så får ni inte missa US årliga julklappshoppning.
Vill du läsa mer om aktiviteterna kolla här.

Inga kommentarer: