lördag 13 juni 2009

Terminsslut

Taz åkte hem igår! Vi har haft förmånen att få låna in honom till verksanheten under vårterminen men igår var det dags för honom att åka hem till sin ägare igen.

Idag är sista dagen för ridlektioner denna termin. Några lektionshästar gick på bete igår och resten går ut idag. Terminerna går så fort. Jag fattar inte vart tiden tar vägen. På måndag börjar ridlägren och de håller på i tre veckor. Sen kör höstterminen igång igen v. 33. Vill du rida lektion till hösten kan du maila ditt intresse till info@oskarshamnsrk.se så skickar vi dig en anmälningsblankett. Har du egen häst och vill träna i sommar går det också bra att höra av sig så bokar vi in träningspass.

Ni får inte missa att anmäla er till våra tävlingar framöver. På onsdag är det kvällshoppning och nästa söndag kör vi Kalmar Lantmän Stilhoppet, lokal hopptävling för ponny och häst (anmälningstiden går ut på söndag) och helgen veckan efter är det kombinationstävling som också avslutar träningslägren den veckan. Man rider dressyr på lördagen och hoppar på söndagen.

Inga kommentarer: