fredag 9 januari 2009

Paddex

En hög med Paddex har legat på ridbanan bra länge nu. Den bara väntar på att få läggas ut i slussen upp till hagarna så vi slipper all lera. Har väntat på en stenknack som ska slå sönder stenarna som finns i slussen men, men...
Det är det ena med det tredje hela tiden. Nu är det ju lite mildare väder igen så jag får väl ringa och tjata lite, igen. Tjata är nästan det jag är bäst på.

5 kommentarer:

Anette sa...

Vi får hoppas det går över fort på Femman! Själv hade jag börjat klippa Douglas men den där j.... klippmaskinen bara tuggar. Så jag har bett att Tobbe ska kolla på den. Höger bog är klippt, väldigt snyggt :)

Madde Dunsäter sa...

Jag skulle också behöva klippa Femman. Skämdes jättemycket när jag red för Ansie och han blev så svettig så håret krullade sig. Hur oproffsigt som helst:-)

Anette sa...

Han klippmaskins mekanikern har lagt sig o vilat en stund för att föhoppningsvis ta sig igenom hela Lets Dance. Så nu sitter jag bara här o glor. Du får klippa Femman i morgon om han vilar då oxå.

Madde Dunsäter sa...

Ja det skulle jag faktiskt kunna göra. Det gäller ju att tänka positivt och tro att det faktiskt inte är något långvarigt.
Är ju så tävlingssugen så jag kan dööö...

Hästdagbok om Janna fan Althena sa...

Neeej Madde ! Jag tänkte ju klippa imorgon!!!! Oooooo, men vi behöver ju inte klippa samtidigt, förstås !

Vad trist att han är halt, hoppas det är en lättare vrickning eller nåt.

Toppen förresten om vi kan toppa med Paddex !